Uslovi kupovine

Antenika d.o.o. vam nudi najpotpuniju paletu proizvoda za digitalnu televiziju. Posetom ili kupovinom u web prodavnici Antenika.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja kako biste se upoznali sa pravilima. Antenika.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja. Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta Antenika.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Privatnost podataka

U ime web prodavnice Antenika.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi zaposleni u kompaniji Antenika d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi su vlasništvo kompanije Antenika d.o.o. i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti Antenika d.o.o. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na Antenika.rs smatrate da je Vaš i da je zloupotrebljen, molimo Vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Komentari koje ostavljaju posetioci

Antenika.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa lažnom ili tuđom email adresom nije dozvoljena na sajtu Antenika.rs. Ako su uočene takve aktivnosti, tj. nedozvoljeno korišćenje sajta Antenika.rs, smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi i krivičnoj prijavi.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu Antenika.rs su sa uračunatim PDV-om. Antenika.rs se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Antenika.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja kupcu ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. ako je umesto 10000 din. cena 100 din. i slično.

Promena podataka i sadržaja na sajtu

Antenika.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci sajta Antenika.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Reklamacije

Rok za odgovor kupcu na reklamirani proizvod je 8 dana od dana prijema robe na servis u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Nakon toga, Antenika d.o.o. za taj proizvod donosi odluku da li će se kupcu dati nov proizvod ili će se izvršiti povraćaj novca. Za uvažene reklamacije Antenika d.o.o. u potpunosti snosi troškove transporta. Rok za povraćaj novca ili zamenu proizvoda novim je 45 dana u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo u stanju da rešimo svaku nastalu situaciju veoma brzo obzirom na to da iza nas stoji uigrani tim inženjera.

Povraćaj kupljene robe

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Kablovi, konektori, adapteri i baterije spadaju u potrošnu robu za koju nije moguć povraćaj. Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene snosi kupac.

OBAVEZNO PROVERITE SASTAV PAKETA PRE PREUZIMANJA ROBE OD KURIRSKE SLUŽBE!

Antenika.rs je vlasništvo kompanije Antenika d.o.o.