Antenika je kompanija osnovana sa ciljem da kupcima u Srbiji omogući kupovinu proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta u oblasti profesionalnih digitalnih telekomunikacija. Antenika je ekskluzivni distributer brendova: ENGEL, AXIL, T BOSTON, ATLANTA, OPTICUM, ANTTRON, OPTICUMRED, AX, ORTON, UNIVISION, RED EAGLE, EMME ESSE.

ENGEL U ŠPANIJI

Engel je kompanija sa preko 50 godina iskustva u digitalnim telekomunikacijama. Engel nudi najpotpuniju paletu proizvoda za digitalnu televiziju.

24.000 m² u logističkom centru u Barseloni i 14000 m² u Perpinjanu Engelu omogućuje veliki potencijal kako za skladištenje tako i za kontrolu preko 10.000 artikala koje Engel može da ponudi u ovom trenutku.

Izuzetno dobra lokacija i položaj logističkog centra, omogućuje brzu isporuku robe prema svim kupcima iz Španije i celog sveta.

Engel čine timovi stručnih i predanih ljudi usmerenih ka istraživanju i razvoju novih proizvoda. Iskusni inženjeri i tehničari rade na stalnom tehničko-tehnološkom usavršavanju postojećih, i razvoju novih proizvoda koji nude konkurentna rešenja u oblasti profesionalnih digitalnih telekomunikacija.

ENGEL U SRBIJI

U Srbiji već 15 godina egzistira firma Engel Systems d.o.o. u kojoj je razvijeno više od 50 različitih proizvoda iz oblasti prijema digitalne zemaljske, kablovske i digitalne satelitske televizije. Proizvodi se i više od 30 modela antena za digitalnu zemaljsku televiziju kao i više različitih proizvoda za potrebe profesionalnih KDS sistema (Sistema Kablovske Televizije).

AX TECHNOLOGY

AX technology je kompanija sa preko 24 godine iskustva u oblasti prijema digitalne zemaljske i satelitske televizije. Kompanija koja se trudi da svake godine ažurira svoj proizvodni program i uvek ponudi kupcima najsavremenije proizvode. Izuzetno dobra lokacija logistričkih centara u Poljskoj i Nemačkoj omogućuje kompaniji AX technology brzo i kvalitetno snabdevanje kupaca u Evropi.

EMME ESSE

Emme Esse je italijanska kompanija sa 50 godina iskustva, stručnosti i inovacija u projektovanju i proizvodnji TV opreme, zemaljskih antena, pojačavača i satelitskih antena. Cilj kompanije je da ponudi profesionalna rešenja za lako i brzo montiranje kako se ne bi gubilo previše vremena tokom instalacije.

Antenika d.o.o.  – podaci za identifikaciju:

Poreski identifikacioni broj (PIB): 108994786

Matični broj: 21107883

Pun naziv firme: Preduzeće za proizvodnju trgovinu uvoz izvoz ANTENIKA D.O.O. NIŠ-MEDIJANA

Skrećeni naziv firme: ANTENIKA D.O.O.

Ulica i broj: Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86

Podaci o računu u banci: Raiffeisen banka A.D.- Beograd, 265-4010310003966-82

Mob. telefon: +381 61 23 13 700

e-mail: info@antenika.rs